Την Ουκρανία κλειστή οι περισσότεροι από τους λιμένες της, και η συμφόρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δύση μεταφέρθηκαν σε άλλοι λιμένας στη Βόρεια Αμερική!

February 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Την Ουκρανία κλειστή οι περισσότεροι από τους λιμένες της, και η συμφόρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δύση μεταφέρθηκαν σε άλλοι λιμένας στη Βόρεια Αμερική!

Πρόσφατα, η σύγκρουση μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας έχει συνεχίσει να κλιμακώνει. Οι περισσότεροι από τους λιμένες της Ουκρανίας έχουν κλείσει, πολλές ναυτιλιακές εταιρίες έχουν αναστείλει τις κρατήσεις, και το φορτίο που διαβιβάζει τις επιχειρήσεις ήταν στις διακοπές. Η συμφόρηση στη Βόρεια Αμερική συνεχίζει να κλιμακώνει, με συνολικά γύρω 10% του σφαιρικού στόλου εμπορευματοκιβωτίων, περίπου ΣΕΕ 2,53 εκατομμυρίων, που κολλιέται στη συμφόρηση λιμένων. Οι πιό πρόσφατες διασυνοριακές πληροφορίες διοικητικών μεριμνών, μύκητας του Hugo θα σας πάρουν για να ρίξουν μια ματιά.

 

Η Ουκρανία κλείνει τους λιμένες, αναστέλλει τις κρατήσεις

Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας έχει οδηγήσει στην περάτωση των περισσότερων ουκρανικών λιμένων, το μεγαλύτερο λιμένα της Οδησσός έχουν κλείσει, η ουκρανική κυβέρνηση έχει αναστείλει τη μεταφορά σιδηροδρόμων, και οι ουκρανικοί στρατιωτικοί έχουν διατάξει την αναστολή της εμπορικής ναυτιλίας στους θαλάσσιους λιμένες του. Σύμφωνα με τις ειδήσεις CCTV, στη 24η τοπική ώρα, η ρωσική θαλάσσια αντιπροσωπεία μεταφορών καναλιών δήλωσε ότι σύμφωνα με την προειδοποίηση του ρωσικού υπουργείου Αμύνης, από την τοπική ώρα 4:00 π.μ. στο 23$ο, η Azov ναυτιλία θάλασσας έχει ανασταλεί μέχρι νεωτέρας, αλλά οι λιμένες της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα είναι ακόμα ανοικτοί. παραμείνετε ανοικτός για τη ναυσιπλοΐα. Πολλές ναυτιλιακές εταιρίες έχουν αναστείλει τις κρατήσεις, και το φορτίο που διαβιβάζει τις επιχειρήσεις ήταν στις διακοπές.

Οι ουκρανικές αρχές έχουν κλείσει το λιμένα λιμένας της Οδησσός, ο της χώρας μεγαλύτερος, και ο γερμανικός μεταφορέας HHLA λιμένων είπε ότι είχε κλείσει το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων του στην Οδησσός και το σταλμένο σπίτι υπαλλήλων για τις διακοπές. Το DB Schenker είπε ότι είχε αναστείλει τις διαδικασίες διοικητικών μεριμνών του στην Ουκρανία και τους ρωτημένους υπαλλήλους για να μείνει κατ' οίκον.

Στις 24 Φεβρουαρίου, Maersk, το Msc, το CGM CMA, hapag-Lloyd, Estar και άλλες ναυτιλιακές εταιρίες ανήγγειλαν ότι δεν θα καλέσουν στους ουκρανικούς λιμένες από τώρα και στο εξής, και θα σταματήσουν τα νέα διαστήματα κράτησης μέσα και έξω από την Ουκρανία μέχρι νεωτέρας.

 

 

10% του κόσμου τα σκάφη εμπορευματοκιβωτίων είναι κολλημένα, και η συμφόρηση στο δυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών μεταφέρεται σε άλλοι λιμένας στη Βόρεια Αμερική!

Μετά από το φεστιβάλ ανοίξεων, υπάρχουν λιγότερα σκάφη περιμένοντας στους λιμένες δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. Ναυτιλία Ming Yang που επισημαίνει ότι ο τρέχων αναμονής χρόνος έχει μειωθεί από το μακρύτερο κατά τους τελευταίους μήνες σε περίπου 20 ημέρες.

Σύμφωνα με τις στατιστικές από Kuehne + Nagel, ένας γίγαντας διοικητικών μεριμνών, υπάρχουν αυτήν την περίοδο περισσότερα από 565 κύρια σκάφη στους λιμένες αναμονής σε όλο τον κόσμο η ασιατική πλατφόρμα Linerlytica υπολογίζει ότι για 10% του κόσμου τα σκάφη εμπορευματοκιβωτίων είναι κολλημένα, και η συμφόρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη δύση μεταφέρεται σε άλλοι λιμένας στη Βόρεια Αμερική, θάλασσα-νοημοσύνη που προβλέπεται ότι η συμφόρηση θα ενταθεί το Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Το Linerlytica σχολίασε ότι ενώ η συμφόρηση έχει διευκολύνει σε ένα μεγάλο μέρος της Ασίας αυτή την εβδομάδα, η Βόρεια Αμερική έχει συνεχίσει να κλιμακώνει, με συνολικά περίπου 10% του σφαιρικού στόλου εμπορευματοκιβωτίων, ή τη ΣΕΕ 2,53 εκατομμυρίων, που αγωνίζεται λόγω της συμφόρησης λιμένων.

Η θάλασσα-νοημοσύνη, μια δανική ερευνητική εταιρία αλυσιδών εφοδιασμού, προβλέπει μια αύξηση στον αριθμό σκαφών που σχεδιάζεται για να παραδώσει τα αγαθά από την Ασία στη Βόρεια Αμερική το Μάρτιο και τον Απρίλιο φέτος, η οποία θα επιδεινώσει τη συμφόρηση λιμένων.

 

Σχεδόν 8.000 φορτηγά προσάραξαν στα sino-βιετναμέζικα σύνορα, και ο λιμένας περασμάτων φιλίας εξέδωσε μια προειδοποίηση εκτελωνισμού!

Σύμφωνα με τις βιετναμέζικες εκθέσεις μέσων, ο αριθμός φορτηγών που προσαράσσουν στους λιμένες συνόρων του λαοτιανού CAI, του γιου Lang και των επαρχιών Quang Ninh στις τρεις επαρχίες που οριοθετούν την Κίνα είναι τόσο υψηλός όπως 7.947.

Μεταξύ τους, η επαρχία γιων Lang έχει σοβαρότερη συμφόρηση. Υπάρχουν 4.469 φορτηγά σε τρεις λιμένες στην επαρχία. Μεταξύ τους, υπάρχουν 1.619 φορτηγά στον προσωρινά ανοιγμένο λιμένα Coc Nam, 1.467 φορτηγά στο λιμένα Youyiguan, και 1.467 φορτηγά στο λιμένα Coc Nam. Υπάρχουν 1383 φορτηγά στο σιδηροδρομικό σταθμό Deng. Ο λιμένας ICD Ninh Quang έχει 1.329 φορτηγά, ο λαοτιανός λαοτιανός CAI CAI σιδηροδρομικός σταθμός επαρχιών έχει 1.120 φορτηγά, και ο λαοτιανός λιμένας CAI έχει 1.029 φορτηγά. Επιπλέον, οι λιμένες στην κίτρινη επιφυλακή είναι ο λιμένας Thanh αμαρτίας στην επαρχία γιων Lang, με 901 φορτηγά, και ο λιμένας Mang CAI στην επαρχία Quang Ninh με σχεδόν 500 φορτηγά.

Το γεγονός είναι ότι ο αριθμός τίτλου οχημάτων στις βόρειες διασταυρώσεις συνόρων αυξάνεται, ενώ ο αριθμός αγαθών ότι η Κίνα καθαρίζει και λαμβάνει περιορίζεται, η έκθεση εν λόγω. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο, λόγω της ανακάλυψης μιας νέας επιβεβαιωμένης υπόθεσης στη κομητεία Hekou, επαρχία Yunnan, Κίνα έχει αναστείλει τις διαδικασίες εκτελωνισμού για τα αγαθά που εξάγονται στην Κίνα από το (Jincheng) διεθνή λιμένα hekou-Laojie από τις 17 Φεβρουαρίου.

 

Προειδοποίηση: 82000TEU το κενό διάστημα απαιτείται!

Θάλασσα-Intellingence, μια γνωστή γνωμοδότηση ναυτιλίας, που προειδοποιείται στην πιό πρόσφατη εβδομαδιαία έκθεσή του ότι στο μέλλον, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ λιμένες θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ότι ένας μεγάλος αριθμός κενών εμπορευματοκιβωτίων θα είναι δύσκολο να σταλθεί γρήγορα. Ενώ οι καθυστερήσεις στα προγράμματα ναυτιλίας, τη συμφόρηση λιμένων, και τις σφιχτές αλυσίδες εφοδιασμού εμπορευματοκιβωτίων αναμένονται για να βελτιώσουν στο μέλλον και να ομαλοποιήσουν τελικά τις αλυσίδες εφοδιασμού, αυτή η μετατόπιση θα αφήσει την πλευρά ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ εισαγωγών έναν μεγάλο αριθμό προσαραγμένων κενών εμπορευματοκιβωτίων.

Αναμένεται ότι η δυσχέρεια αλυσιδών εφοδιασμού θα βελτιωθεί βαθμιαία από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2022, και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικές μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, έτσι σημαίνει ότι ως τα τέλη του 2022, ο χρόνος ναυτιλίας θα επιστρέψει από τις τρέχουσες 112 ημέρες στις προηγούμενες 45 ημέρες.

Στο υπερειρηνικό δια θαλάσσης εμπόριο, ο ετήσιος όγκος εμπορευματοκιβωτίων στην εξερχόμενη διαδρομή (Ασία στις ΗΠΑ) είναι περίπου η ΣΕΕ 19 εκατομμυρίων. Επομένως, θάλασσα-Intellingence υπολογίζει ότι αφότου κονταίνουν τον κύκλο αλυσιδών εφοδιασμού, περίπου 3,5 εκατομμύριο εμπορευματοκιβώτια της ΣΕΕ θα είναι δύσκολο να μεταφεθούν πίσω στην Ασία κάτω από την υπάρχουσα ικανότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο ναυπηγείο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ εμπορευματοκιβωτίων από αυτά τα προσαραγμένα κενά εμπορευματοκιβώτια που προσαράσσει. Το κιβώτιο είναι «πλημμυρισμένο». Επομένως, εάν θέλουν να αποφύγουν τη κράτηση ενός μεγάλου αριθμού κενών εμπορευματοκιβωτίων, ο μεταφορέας πρέπει να διατηρήσει 82.000 ΣΕΕ του κενού διαστήματος εμπορευματοκιβωτίων στην υπερειρηνική εξερχόμενη διαδρομή εντός της δέκα μηνών περιόδου, η οποία χρησιμοποιείται ειδικά για την επιστροφή αυτών των κενών εμπορευματοκιβωτίων.