Η συναλλαγματική ισοτιμία RMB χτυπά νέο έναν υψηλό σε έξι μήνες! Χερσαίο και παράκτιο RMB και το δύο αυξήθηκε επάνω από το σημάδι 6,37!

November 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συναλλαγματική ισοτιμία RMB χτυπά νέο έναν υψηλό σε έξι μήνες! Χερσαίο και παράκτιο RMB και το δύο αυξήθηκε επάνω από το σημάδι 6,37!

Η τουρκική συναλλαγματική ισοτιμία λιρετών ενάντια στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ δολάριο μειώθηκε από 8 έως 10 σε δύο μήνες. Στο ίδιο ποσοστό, εάν η συναλλαγματική ισοτιμία RMB εμπίπτει από 6,3 έως 8 σε δύο μήνες… Τολμώ να μην σκεφτώ για το. Σε τελευταία ανάλυση, η Τουρκία ήταν από την υποτίμηση του νομίσματος, και οι άνθρωποι δεν ζουν πλέον.

 

Για τις επιχειρήσεις εξαγωγής της χώρας μου, φυσικά, ελπίζουν ότι το renminbi θα παραμείνει σταθερό, επειδή κάθε σημείο της εκτίμησης σημαίνει ότι τα κέρδη μας έχουν συμπιεστεί.

 

Φανταστείτε ότι το Μάιο πέρυσι, η συναλλαγματική ισοτιμία σημείων του RMB ενάντια στο αμερικανικό δολάριο άρχισε να αυξάνεται μετά από να χτυπήσει τη χαμηλότερη αξία στο έτος των 7,15, έως ότου σταθεροποίησε κάτω από 6,4 κατά τους τελευταίους μήνες, μια αύξηση περισσότερο από 10%.

 

Στις 16 Νοεμβρίου, η συναλλαγματική ισοτιμία σημείων RMB ενάντια στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ δολάριο αυξήθηκε μετά από το άνοιγμα σε 6,3840, σπάσιμο μέσω των 6,38 και 6,37 εμποδίων νωρίς να κάνει εμπόριο, να φθάσει τόσο υψηλή όπως 6,3666, να θέσει νέο εντός της ημέρας έναν υψηλό από την 1η Ιουνίου, και να κλείσει στις 16:30. 6,3771, επάνω 32 μονάδες βάσης από την προηγούμενη ημέρα εμπορικών συναλλαγών. Αυτό είναι η τιμή κλεισίματος ημέρας της συναλλαγματικής ισοτιμίας σημείων RMB ενάντια στο αμερικανικό δολάριο, το οποίο χτυπά νέο έναν υψηλό από τις 2 Ιουνίου για δύο διαδοχικές ημέρες εμπορικών συναλλαγών.

 

Από την αρχή φέτος, η συναλλαγματική ισοτιμία σημείων RMB ενάντια στο αμερικανικό δολάριο έχει εκτιμήσει από 2,48%.

 

Η συναλλαγματική ισοτιμία του παράκτιου renminbi ενάντια στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ δολάριο, που περισσότερος απεικονίζει τις προσδοκίες των διεθνών επενδυτών, αυξήθηκε επίσης επάνω από τα 6,37 χαρακτηρίζει, και η συσσωρευτική εκτίμηση δεδομένου ότι η αρχή φέτος έχει φθάσει σε 1,96%.


Στις 17 Νοεμβρίου, το κεντρικό ποσοστό ισότητας του renminbi αναφέρθηκε σε 6,3935, κάτω από 11 σημεία.

 

5 και νέος ένας υψηλός μηνών μισού

Στην πραγματικότητα, το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ δολάριο που ενισχύεται συνολικά την προηγούμενη εβδομάδα. Ο δείκτης ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ δολαρίων αυξήθηκε μέχρι σχεδόν τον μήνας--μήνα 1%, που φθάνει σε ένα μέγιστο 95,26, νέος ένας υψηλός από τον Ιούλιο του 2020.

 

Μεταξύ των σημαντικότερων νομισμάτων μη-ΗΠΑ, η euro-dollar συναλλαγματική ισοτιμία χτύπησε νέο έναν χαμηλό 1,1433 για το έτος, κάτω από 1,1% καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και η λίβρα ενάντια στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ δολάριο μειώθηκε επίσης νέο σε έναν χαμηλό κατά τη διάρκεια του έτους, με μια πτώση 0,6% καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

 

Κατά γενική ομολογία, ο δείκτης αμερικανικών δολαρίων αυξάνεται και το RMB που η συναλλαγματική ισοτιμία ενάντια στο αμερικανικό δολάριο αποδυναμώνει, αλλά αυτή τη φορά, το RMB είναι επίσης ισχυρό.

 

Από το Σεπτέμβριο, ο δείκτης ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ δολαρίων και η συναλλαγματική ισοτιμία σημείων RMB ενάντια στο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ δολάριο έχουν παρουσιάσει συγχρονισμένη τάση. Τον Οκτώβριο, το renminbi εκτίμησε 0,96% έναντι του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ δολαρίου, ενώ ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ δείκτης έπεσε μόνο 0,11% κατά την ίδια περίοδο.

Η τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία renminbi είναι ανάπτυξη, σταθερά αυξανόμενος.

 

Ο κύριος λόγος είναι η ισχυρή απαίτηση για την τακτοποίηση συναλλάγματος αφ' ενός.

 

Από τον Αύγουστο, η εσωτερική συναλλαγματική ισοτιμία της Κίνας έχει αυξηθεί βαθμιαία, και το πλεόνασμα στην τακτοποίηση και τις πωλήσεις συναλλάγματος έχει επεκταθεί επίσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη διοίκηση του Κράτους του συναλλάγματος, πρώτα στα τρία - τέταρτα φέτος, η συναλλαγματική ισοτιμία τακτοποίησης, που μετρά την προθυμία να εγκατασταθεί το συνάλλαγμα, ήταν 66,9%, 2 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερες από την ίδια περίοδο πέρυσι. Προς το τέλος του έτους, λόγω των εποχιακών παραγόντων, η ζήτηση στην αγορά για την τακτοποίηση συναλλάγματος είναι σχετικά ισχυρή, παρέχοντας την υποστήριξη για τη συναλλαγματική ισοτιμία RMB.

 

Αυτή τη στιγμή, οι εσωτερικές καταθέσεις δολαρίων των κινεζικών επιχειρήσεων έχουν υπερβεί το σημάδι $1 τρισεκατομμυρίου.

 

Αφ' ετέρου, ο συνεχής βραχίονας εξαγωγής της Κίνας που υπερβαίνει τις προσδοκίες έχει υποστηρίξει επίσης αυτό. Τον Οκτώβριο, το εμπορικό πλεόνασμα της χώρας μου έφθασε σε 84,54 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια σε ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια, μια ετήσια αύξηση 47,5%, ένα υψηλότερο σημείο τιμής.

 

Επιπλέον, το περισσότερο σημαντικό σημείο είναι ότι η βελτίωση στις sino-ΗΠΑ οικονομικές και τις εμπορικές προσδοκίες έχει ωθήσει την εμπιστοσύνη αγοράς στο renminbi.

 

Σύμφωνα με το Xinhua News Agency, ο Πρόεδρος ΧΙ Jinping επραγματοποίησε μια τηλεοπτική συνεδρίαση με το Πρόεδρο των ΗΠΑ Biden στο πρωί της 16ης Νοεμβρίου. Οι δύο πλευρές διεύθυναν την πλήρεις και σε βάθος ανακοίνωση και τις ανταλλαγές σχετικά με τα στρατηγικά, γενικά, και θεμελιώδη ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη των σχέσεων sino-ΗΠΑ, καθώς επίσης και τα σημαντικά ζητήματα της κοινής ανησυχίας.

 

Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να μειώσουν τα δασμολόγια σε μερικά κινεζικά προϊόντα

 

Τον Οκτώβριο, οι ΗΠΑ ΔΤΚ αυξήθηκαν από 6,2% ετήσιες, μακρινές υπερβαίνοντας προσδοκίες, που θέτουν ένα αρχείο 31-έτους. Αυτό είναι επίσης ο πέμπτος διαδοχικός μήνας που ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ πληθωρισμός έχει αυξήσει από περισσότερο από 5% ετήσιο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συναλλαγματική ισοτιμία RMB χτυπά νέο έναν υψηλό σε έξι μήνες! Χερσαίο και παράκτιο RMB και το δύο αυξήθηκε επάνω από το σημάδι 6,37!  0

«Έβαλα μια τιμή στην υπεραγορά. Αυτό είναι η αύξηση τιμών που έχω δει πρόσφατα»

 

Αξίζει ότι τον Οκτώβριο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έπαιξαν έναν κύριο ρόλο στο εμπορικό πλεόνασμα αρχείων της χώρας μου, επειδή το μισό από το πλεόνασμα προήλθε από ενωμένη πλεόνασμα της χώρας κράτος-μου με τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν τόσο υψηλό όπως 40,7 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ δολάρια.

 

Στις 14 Νοεμβρίου, η CBS αέρισε μια συνέντευξη με τον αμερικανικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Janet Yellen. Τότε, ο οικοδεσπότης Margaret Brennan ρώτησε: «Η Κίνα έχει ζητήσει επανειλημμένα την αφαίρεση των δασμολογίων ατού-εποχής. Εάν η κυβέρνηση Biden κάνει αυτό, μπορεί πράγματα να γίνει φτηνότερος;» Το Yellen απάντησε: «Θα ασκήσει πράγματι επίδραση. Τα δασμολόγια θα αυξήσουν πράγματι τιμή στην εσωτερική αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε θέσει αυτά τα δασμολόγια.» Το Yellen είπε ότι η κυβέρνηση Biden αναγνωρίζει την απαίτηση να μειώσει τα δασμολόγια σε ορισμένες περιοχές, και οι μειώσεις δασμών είναι σίγουρα υπό εξέταση.

 

Πριν από τη συνεδρίαση των αρχηγών Κίνα-ΗΠΑ κράτους, στις 12 Νοεμβρίου, 24 ενώσεις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων έστειλαν από κοινού μια επιστολή στους υψηλού επιπέδου εμπορικούς ανώτερους υπαλλήλους ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ κυβέρνησης, που ωθούν το Λευκό Οίκο για να μειώσουν τα δασμολόγια στα κινεζικά αγαθά και να επεκτείνουν το πεδίο των απαλλαγών δασμών εισαγωγής για να αποκαταστήσουν την ανταγωνιστικότητα των ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ επιχειρήσεων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συναλλαγματική ισοτιμία RMB χτυπά νέο έναν υψηλό σε έξι μήνες! Χερσαίο και παράκτιο RMB και το δύο αυξήθηκε επάνω από το σημάδι 6,37!  1

Δείτε το αρχικό κείμενο του ανοιχτού γράμμα:
το https://www.uschina.org/advocacy/regulatory-comments-on-china/industry-letter-us-china-trade-and-commercial-relations

 

Αυτές οι επιχειρησιακές οργανώσεις περιλαμβάνουν:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η συναλλαγματική ισοτιμία RMB χτυπά νέο έναν υψηλό σε έξι μήνες! Χερσαίο και παράκτιο RMB και το δύο αυξήθηκε επάνω από το σημάδι 6,37!  2

Το ανοιχτό γράμμα επίσης συγκεκριμένα ανέφερε ότι επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν τα δασμολόγια μέχρι 25% στις κινεζικές εισαγωγές αξίας περισσότερων από 300 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΏΝ δολαρίων, αυτά τα δασμολόγια έχουν κοστίσει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΊ εισαγωγείς περισσότερα από 110 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ δολάρια, των οποίων 40 δισεκατομμύριο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ δολάρια είμαι σε Biden. Προκαλούμενος από την κυβέρνηση.

 

Ο αμερικανικός Γραμματέας στο υπουργείο Θησαυροφυλακίου Yellen αποκάλυψε ότι θεωρεί τελικά μερικά δασμολόγια με έναν «αμοιβαίο τρόπο.»

 

Επίσης ελπίζουμε ότι ξένοι έμποροι μπορούμε να συγκομίσουμε τις καλές ειδήσεις της «φορολογικής μείωσης» το συντομότερο δυνατό μετά από να δοκιμάσουμε περίπλοκο το 2021!