Greenlife  Industrial  Limited

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: GREENLIFE
Αριθμός Υπαλλήλων: 60~85
Ετήσιες πωλήσεις: 1600000-2000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Εισαγωγή

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Προϊόν Greenlife:
Κατασκευή Greenlife όλο το σύστημα ντυμένων των πλαστικό κορδονιών/των λουριών σπειρών.
1. Πλαστικό κορδόνι σπειρών 2. Πλαστικό κορδόνι εργαλείων 3. Κουλουριασμένο καλώδιο κορδόνι

4. Κουλουριασμένο βασικό κορδόνι 5. Αεριωθούμενο κορδόνι ασφάλειας σκι 6. Γρήγορο κορδόνι σπειρών απελευθέρωσης

7. Η κυματωγή κουλουρίασε το λουρί 8. Λουρί ασφάλειας παιδιών 9.Coil αλιεύοντας κορδόνι

10. Κορδόνι σπειρών πιστολιών   11. Stylus σκοινί σχοινιών 12. Εισελκόμενο κορδόνι εργαλείων

13. Κουλουριασμένο συνήθεια καλώδιο 14. Αιφνιδιαστικός γάντζος carabiner 15. όλα εξαρτήματα κορδονιών.

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 3

Εξουσιοδότηση:
Ο σημαντικός cOem και η ικανότητα ODM, τα προσαρμοσμένα ειδικά σχέδια ή οι ιδέες όλοι θα είναι σε θέση να γίνουν αληθινοί.
Το διαφορετικό πλαστικό υλικό είναι όλα φιλικό προς το περιβάλλον και εγκεκριμένο από ROHS, SGS, κ.λπ.
Διάφορος υψηλού - κορδόνια ποιοτικών τα ασφαλή σπειρών ήταν εξαγμένων στην Αμερική, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα.
Πλήρως λαμβανόμενη υψηλή φήμη από τους πελάτες.

 

Πλεονέκτημα της εμπειρίας:
Ολικός λειτουργών τρόπος
Είμαστε ο μέτοχος κινεζικών τεσσάρων εργοστασίων κορδονιών σπειρών άνοιξη μέχρι τώρα, και καθιερωμένη καλή και μακροπρόθεσμη συνεργασία με άλλη πλαστική/γάντζο & πόρπη μετάλλων & άλλες μεγαλύτερες και επαγγελματικές κατασκευαστικές εταιρείες εξαρτημάτων. Η καλή συνεργασία μας παρέχει οι επαγγελματικοί όροι παραγωγής, οι προηγμένες τεχνολογίες, οι γρήγορες τεχνικές υποστηρίξεις και η πλούσια εμπειρία. Βαθμιαία χτίστε σε ένα κέντρο για την παραγωγή της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, και το δίκτυο μάρκετινγκ και η εξάγουσα πόρτα Shenzhen, καθιερώνουν το πλήρες και περιεκτικό σύστημα ανεφοδιασμού προϊόντων στις πλήρως ξένες αγορές.
Τοπ τοποθέτηση εξυπηρετήσεων πελατών
«Ο πελάτης είναι Θεός», η τοποθέτηση είναι όλα. Αντιπροσωπεύουμε τα συμφέροντα των πελατών, έχουμε δεσμεύσει να παρέχουμε τις ολικές υψηλής ποιότητας και μοναδικές υπηρεσίες, κάνουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες, συναντάμε τους πελάτες, για να δημιουργήσουμε τη μέγιστη αξία πελατών.
Άριστη εξασφάλιση ποιότητας
Η ποιότητα είναι η θεμελιώδης λειτουργία, ο προσδιορισμός θέσης υψηλών σημείων Greenlife πρόκειται να δημιουργήσει ένα ισχυρό εμπορικό σήμα Greenlife από τη τοπ ποιότητα των προϊόντων. Αναφερθε'ν Greenlife, τα προϊόντα από Greenlife βεβαίως θα είναι αξιόπιστο, αυτό το συμπέρασμα έχει αποδειχθεί από τις ομάδες ξένων πελατών για πολύ καιρό. Καμία ποιότητα του προϊόντος, ίση με κανένα κεφάλαιο σε μια εταιρία.

 

Επιχειρησιακά συνθήματα:
Οι υπηρεσίες καρδιά--καρδιών, λειτουργία τιμιότητα--τιμιότητας, η ικανοποίησή σας είναι εμείς ακολουθούν!
Ποιότητα πρώτα, υπηρεσία πρώτα, πίστωση πρώτα.

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 6

Ιστορία

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, όλοι πιό αγαπητοί πελάτες μας!

 

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Εάν χρειάζεστε τις δωδεκάδες των κορδονιών ή των εκατοντάδων σπειρών στο κατάστημα στην πώληση, ή ακόμα και τις χιλιάδες περισσότερο σύμφωνα με το ειδικό αίτημά σας συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης λογότυπων συνήθειας, έχετε έρθει στη σωστή θέση!

 

Πλαστικό κορδόνι σπειρών άμεσο

 

Εδώ για να σας βοηθήσει να πάρετε το σωστό κορδόνι σπειρών για το σκοπό σας.

 

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Με τις συγκριτικά υψηλές ικανότητες του κορδονιού σπειρών και της επαγγελματικής κατασκευής σε σχεδόν 15 έτη, οι άνθρωποι Greenlife γρήγορα dicuss με σας θα καταλάβουν και θα κάνουν την απαίτησή σας σαφώς, που προσφέρει τις πρακτικές ιδέες, τεχνικά advices και η λειτουργική δοκιμή, για να βεβαιώσει εσείς παίρνει κατάλληλη και η καλύτερη λύση για την αίτησή σας.

 

Καλύτερη υπηρεσία GREENLIFE

 

12 Pre-Sales ωρών διαβούλευση

12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους πελάτες μας.

 

Γρήγορη αναφορά

Μέσα στη 24 λεπτομερή ώρες αναφορά σύμφωνα με την ειδική απαίτησή σας.

 

Παραγωγή δειγμάτων χαμηλής τιμής

Θα μπορούσαμε να παρέχουμε το δείγμα αποθεμάτων 1-2pcs δωρεάν, αλλά το φορτίο είναι αντέχει οικονομικά από τους πελάτες.

 

Καλύτερη τιμή εργοστασίων της Κίνας

Η ισχυρή ανταγωνιστική άμεση τιμή εργοστασίων της Κίνας, κάνει το καλύτερό μας για να σας δώσει το χαμηλού κόστους και τέλειο στοιχείο σε αυτήν την βιομηχανία.

 

Χαμηλού κόστους στέλνοντας δαπάνη

Το ανταγωνιστικότερο ποσοστό ναυτιλίας από τους στέλνοντας πράκτορες αποστολέων μας, εσείς μπορεί να επιλέξει το στέλνοντας τρόπο από σαφή, αεροπορικώς ή θαλασσίως, ως ανάγκη σας.

 

Ποιότητα, μόνο το καλύτερο!

Το προϊόν από Greenlife είναι όλα σταθερό και υψηλό - ποιότητα, κανένας κατώτερος. Μόνο το καλύτερο, δίνουμε πραγματικά ιδιαίτερα προσοχή στην καλή φήμη μας που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια των ετών.

 

5-7 γρήγορη παράδοση εργάσιμων ημερών

Έχουμε το απόθεμα & έτοιμο υλικό στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 εργάσιμες ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για άλλη παραγωγή συνήθειας, κάνετε καλύτερα για να εξασφαλίσετε έγκαιρη παράδοση, έτοιμο απόθεμα για την εποχή πωλήσεων των πελατών.

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής

Πριν από κάθε αποστολή, QC το τμήμα πρέπει να κάνει αυστηρά και προσεκτικά ποιοτικός έλεγχος και επιθεώρηση. Υιοθετήστε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, οργάνωση ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα του κάθε στοιχείου μας.

Έλεγχος πρώτης ύλης: όλη η υψηλής ποιότητας φιλική προς το περιβάλλον πρώτη ύλη, απαγορεύει σταθερά τη χρήση οποιουδήποτε ανακυκλωμένου υλικού.

Ποιοτικός έλεγχος: έχουμε QC τις ομάδες στο εργαστήριο και το συσκευάζοντας τμήμα και οι δύο, 4 supevisors θα ελέγξουν για να σιγουρευτούν κάθε στοιχείο ικανοποιεί το ποιοτικό αίτημα.

 

Επαγγελματική ομάδα πωλήσεων

Η ομάδα πωλήσεων του Greenlife θα μπορούσε να προσφέρει την επαγγελματικές και πεπειραμένες υπηρεσία και την πρόταση πωλήσεων ανά πάσα στιγμή, ο, τιδήποτε pre-sale, -πώλησης και μεταπώλησης υπηρεσία.

 

υπηρεσία 24 μεταπωλήσεων ωρών

Βεβαίως παρέχετε τη γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία μεταπώλησης, παίρνουμε την ευθύνη για τα όλα προϊόντα μας σχετικά με την ποιότητα και τη συσκευασία, από το συνεταιρισμό και εργασία μαζί προς μια συνεχή αυξανόμενη αλυσίδα αξιών, την τιμιότητα και την ειλικρίνειά μας πάντα εδώ για οποιοδήποτε πελάτη από οποιαδήποτε χώρα. Εάν ο πελάτης υποβάλλει οποιων δήποτε να παραπονεθούν ή το νέο αίτημα, αποστολέας αυτό στην ομάδα υπηρεσιών μας. Θα αναφερθούν άμεσα στο διευθυντή παραγωγής και το διευθυντή και οι δύο πωλήσεών μας, συνήθως θα πραγματοποιήσουν μια συνεδρίαση με τα τμήματα παραγωγής, αγοράς και συσκευασίας σε 24 ώρες, και θα απαντήσουν σε 48 ώρες με ανατροφοδοτούν και λύση.

 

Αποκλειστικός ανεφοδιασμός

μικρή δοκιμαστική διαταγή ποσότητας για την υποστήριξη του νέου πελάτη για τη νέα εξερεύνησή σας επιχειρήσεων ή καινούργιων αγορών ελεύθερος διάφορα δείγματα κομματιών για όλους τους παλαιούς πελάτες, εκτός από το νέο προϊόν συνήθειας.

 

Οποιοιδήποτε ζητούν από ή θέλουν να συζητήσουν την αίτησή σας, παρακαλώ να αισθανθούν ελεύθεροι να καλέσουν το γραφείο μας σε:

 

+86 755 86536316 ή +8618609669667

ή μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε:

 

το sales@plasticcoillanyard.com

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ομάδα μας

Η ομάδα Greenlife σας καλωσορίζει!

 

GREENLIFE φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους από σε όλο τον κόσμο.

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 1

Application

Κίνα Greenlife  Industrial  Limited Εταιρικό Προφίλ 0